ARTIZANAT, artizanate, s.n. Mestesug practicat cu arta. Produse de artizanat = produse lucrate artistic de catre mestesugari.Noi nu suntem fabrica de site-uri, ci mestesugari.Pentru ca viitorul sta in online, acolo se muta si afacerile.Te ajutam sa te faci cunoscut si sa capeti notorietate in mediul virtual. Noi te conectam la internet.Aici, Acum! Servicii profesionale de webdesign si realizari site-uri.Vrei un site, nimic mai simplu.Site-uri ieftine

Succesul tau incepe cu noi

servicii profesionale webdesign

Servicii profesionale

Pentru ca internetul este viitorul, noi suntem cei care te introducem in lumea www-ului.Toate afacerile se muta in online, iar garantia succesului o reprezinta prezenta afacerii tale pe internet.Mai mult decat atat, notorietatea siteului face diferenta dintre un pofit minimal si unul mare.Un brand care sa atraga atentia clientilor si care sa le ramana in memorie, coroborat cu o gasire cat mai facila in motoarele de cautare(google, yahoo, msn), reprezinta cheia succesului oricarei afaceri moderne.

Internetul reprezinta noua piata de desfacere, iar noi reprezentam calea.Alege-ne sa iti alegem un site.

Vino alaturi de noi in online si nu vei regreta.Serviciile puse la dispozitie de catre SC New Line Web SRL includ o gama variata de produse, incepand de la consultanta web si site-uri, pana la stragegii de optimizare SEO(Optimizare pentru motoarele de cautare) si publicistica in online.

 

site

Planul de bataie

Pentru a porni la drum noi te ajutam cu pachetul care ti se potriveste.Click AICI pentru vizualizarea ofertei de pachete realizare siteuri.

Pentru site de prezentare click aici sau site de magazin virtual online click aici. Daca doriti un blog click aici

In principiu, in functie de experienta dvs cu internetul, de nevoile individuale, specifice fiecarui client in parte, dar si de cerintele proiectului, si , implicit, de complexitatea acestuia, trebuie stabilite preliminar etapele ce trebuie parcurse de la nasterea unui concept, pana la finalizarea proiectului si punerea in functiune, "la cheie"

*Alegerea pachetului potrivit

*Cerintele particulare ale clientului.Un site poate fi predefinit si personalizat, sau creat de la zero dupa bunul plac al clientului(Dupa chipul si asemanarea sa).Clientul va trebui sa furnizeze toate cerintele.Nu este obligatoriu ca absolut toate detaliile sa fie furnizate pe loc.Acestea pot fi adaugate si pe parcurs.

*Stabilirea unui termen de" predare" .Odata convenite toate detaliile in cadrul proiectului de realizare a unui site, vom cadea de comun acord asupra unui deadline (termen de predare), in functie de complexitatea proiectului, dar si de alte proiecte de realizare siteuri pe care firma noastra le are in derulare la momentul respectiv. Perioada de realizare a unuisite poate dura de la cateva zile(o saptamana) pentru proiectele simple, pana la doua luni pentru cele complexe.(Site complex,imagine firma, creere brand.)

*Finalizarea proiectului.Odata realizat site-ul, se face o proba completa asupra tuturor functionalitatilor, asa cum le-a solicitat clientul

* Mai departe, clientul poate opta si pentru serviciile de gazduire site, optimizare SEO, administrare site,, upgrade, cu toate modificarile ulterioare pe care acesta le considera necesare.

*Serviciile acestea le puteti regasi mai jos

 

 

afacere in online

Noi te ajutam sa cresti

Implementare de strategii SEO, administrare si intretinere Site..

*Optimizarea sitului pentru motoarele de cautare asigurara o pozitie cat mai buna in motoarele de cautare (Google, Yahoo MSN etc.),care implica un trafic bun pentru siteul dvs.
Optimizarea codului sursa al web siteului (meta tag-uri, titluri pagini, descriere, cuvinte cheie, linkuri interne in web site, tag-uri pentru imagini, etc.) este esentiala pentru o accesare cat rapida dupa cuvinte cheie specifice domeniului de activitate. Potentiali clienti ajung pe site in urma unor cautari specifice. Prin urmare viitorii clienti ajung cu usurinta la dvs iar numarul lor va fi din ce in ce mai mare. O mai buna pozitionare in motoarele de cautare, are impact direct asupra numarului de utilizatori din cadrul publicului tinta.Iar acest lucru implica munca periodica in acest sens

*In cazul unui site care necesita schimbare periodica de continut(de exemplu, magazin online) volumul de munca implicat este unul considerabil, astfel incat se poate cheltui mult timp in acest sens.Firma noastra ofera si servicii de intretinere site, asigurand clientuui asistenta telefonica sau online(Ym, mail).

 

 

publicitate pe net

Publicitate

Fa afacerea sa creasca.Lasa-ne sa te facem cunoscut.

Campanii AdWords
"Google AdWords este o metoda rapida si simpla de a face publicitate pe Google si pe site-urile de publicitate partenere ale acestuia. Anunturile AdWords sunt afisate alaturi de rezultatele de cautare pe Google, ca si pe site-urile de cautare si de continut din Reteaua Google aflata in continua dezvoltare.

Inscriere in directoare specializate
Aceste directoare sunt portaluri (siteuri) specializate pe anumite domenii de activitate (ex. industria auto, medicala, etc.), tipuri de servicii oferite. De obicei, cu cat aceste directoare sunt mai relevante, listarea se face in schimbul unui abonament, a carui valoare creste in functie de facilitatile oferite: listare simpla, preferentiala, spatii speciale, pagini intregi destinate unei inscrieri etc.

Webmarketing (analiza piata/target)
Marketingul web este o solutie completa de promovare, care presupune, pe langa promovarea prin una sau mai multe dintre metodele mentionate anterior, o etapa anterioara ce consta in analiza pietei, analiza business-ului de promovat si concurentei, precum si analiza publicului tinta.

Creeare spoturi video

Pentru o afacere cat mai cunoscuta notorietatea brandului este esentiala.Un spot video care sa ruleze pe toate site-urile de specialitate va impamanteni numele afacerii dvs in mintea posibililor clienti.

 

 

 

Click aici pentru comanda

Trimite un mesaj acum

E-mail

Mesajul tau

Place-ne