ARTIZANAT, artizanate, s.n. Mestesug practicat cu arta. Produse de artizanat = produse lucrate artistic de catre mestesugari.Noi nu suntem fabrica de site-uri, ci mestesugari.Pentru ca viitorul sta in online, acolo se muta si afacerile.Te ajutam sa te faci cunoscut si sa capeti notorietate in mediul virtual. Noi te conectam la internet.Aici, Acum! Contacteza-ne sa comanzi un site, si noi te bagam in priza.Noi am bagat @-ul in priza, noi te conectam la succesul in online.

Lucrarile noastre

lacul iezer

Laculiezer.ro

Site de prezentare completa a complexului turistic si de agrement Lacul Iezer Slobozia, realizat pe mai multe module interactive, cuprinzand harta interactiva, stiri, galerie foto dar si rezervari online De asemenea prezinta modul de stiri structurate calendaristic, la care se pot adauga comentarii.

picture

iluminat_cu_leduri

Iluminare-led.ro

Sisteme de iluminare cu Leduri reprezinta un site complex de prezentare, cu un design original, curat si frumos, axat pe tematica iluminarii cu sisteme moderne de iluminat cu leduri.Are mai multe sectiuni iar produsele sunt grupate pe categorii, avand implementate mai multe module, precum cel de prezentare video.

picture

dogshop

Dogshop.ro

Dogshop.ro reprezinta cel mai complex magazin online de hainute si accesorii pentru catei din Romania.Site-ul integreaza tehnologii complexe specifice unui magazin virtual profesional, integrand o baza de date complexa, cu tehnologia php si cea mysql.Nu lipseste, evident, codul html lucrat curat.

picture

canapele din piele

Canapele-de-piele.ro

Site-ul este axat pe prezentarea produselor Canapele de piele, fiind este structurat pe categoriile de produse oferite, avand o pagina cu ultimele produse adaugate, dar si cu produse promovate.Fiecare produs poate primi comentariu de la utilizatorii site-ului, in functie de pret, calitate, si timpul de livrare necesar produsului.

 

vreau un site

Crutu-Razvan.ro

Site de filme,muzica si programe care ofera o lista completa de download pentru utilizatorii de internet.Site-ul este structurat pe o sumedenie de categorii, avand un modul complex de administrare.De asemenea, site-ul beneficiaza de module de banner si link exchange.

 

 

i

Citate-Celebre-Cogito.ro

Proiectul reprezinta un site complex de citate, conceput pe mai multe module(banner exchange, modul de adsense, modul de reclame, modul de banner rotator), avand protectie antihack si antispam, dar si protectie la copiere.De asemenea, utilizatorii inregistrati pot vota si propune citate.Site-ul are doua parti de baza: Citate si enciclopedie,fiecare avand o sumedenie de categorii precum si modalitati de sortare.

picture

creare-site

Elemento-fuoco.com

Site destinat utilizatorilor de pe teritoriul Italiei, ce are ca scop prezentarea domeniului de activitate al firmei romano-italienesti Elemento Fuoco SRL.Site-ul este realizat in exclusivitate in limba italiana, avand posibilitatea de comandare a produselor oferite prin intermediul site-ului. De asemenea, s-a utilizat si promovarea produselor si site-ului prin intermediul site-urilor de profil cu domeniu de Iitalia.

 

pretutindeni

Pretutindeni.ro

Avand un grad de finalitate de 88,2%, Site-ul reprezinta un portal turistic si o adevarata brosura a unitatilor turistice aflate pe teritorilul Romaniei.Structurat pe multe categorii, realizarea acestuia a implicat folosirea multor baze de date, precum si o multitudine de tehnologii(html, php, javascript, flash, ajax,mysql, etc)

picture

fundatie site prezentare

Asociatia-Sfantul-Stefan.ro

Site-ul reprezinta un site de prezentare al fundatiei sociale Sfantul Stefan de ajutorare a celor aflati in nevoie.Structurat pe categorii bine definite, site-ul are un panou modern de administrare, dar si doua variante de limba(romana si engleza), adresandu-se utilizatorilor de pretutindeni.De asemenea contine si documente fiscale downloadabile de catre cei care vor sa doneze 2% catre asociatie.

picture

suntem romani

SuntemRomani.net

Site nationalist de stiri,conceput pe 3 module de stiri distincte, avand o sumedenie de plugin-uri pentru a asigura faculitatea utilizarii panoului de administrare si redactare materiale de presa.De asemenea,s-a limitat numarul de caractere pe unul dintre modulele de stiri, pentru a nu depasi limita impusa de Clubul Roman de Presa in ceea ce priveste stirile preluate.

picture

stiri turistice

Stiri.pretutindeni.ro

Site de stiri turistice, sub forma de blog, atasat portalului Pretutindeni.ro. Instalarea modulului s-a facut pe platforma wordpress, pentru oferta blog click aici, pentru a lansa modulul de stiri click pe butonul de mai jos...

 

picture

multinational site

Magazin.Iluminare-Led.ro

Magazin de iluminare cu led este un magazin online pentru solutii de iluminat bazate pe LED.

Comercializarea produselor:becuri cu led, neoane cu led, benzi cu leduri, spoturi cu led, etc, se face prin intermediul unei platforme de magazin online virtual, cu tot ceea ce este necesar uni asemenea magazin:modul de cosul meu, datele de facturare si livrare client,categorii produse,etc

picture

pretutindeni

Constructii de calitate.com

Site prezentare firma specializata in constructii, modul de slideshou flash, modul de comentarii, prezentare, pagini de galerie foto si galerie video,prezentarea activitatii firmei si modalitate de solicitatre servicii

picture

firma facut site

Meeting-Room.ro

Site-ul reprezinta prezentarea unui complex care se adreseaza intalnirilor de afaceri, avand o grafica business.Este conceput in asemenea fel incat utilizatorii inregistrati sa poata vedea disponibilitatea locatiei, dar si prezentarea fiecarei camere in parte.Din modulul de administrare se poate seta la zi/luna disponibilitatea locatiei.

picture

Trimite un mesaj acum

E-mail

Mesajul tau

Place-ne